Non so quale versione sia...della Luisiana...del Texas o che so io.
Ma sicuramente è rapida e a mio avviso deliziosa.
Come dice il nome si usa sulle carni grligliate sul barbecue, personalmente l'ho provata sui spare ribs (costolette di maiale) e la trovo eccellente.
Ma sicuramente è rapida e a mio avviso deliziosa.
Come dice il nome si usa sulle carni grligliate sul barbecue, personalmente l'ho provata sui spare ribs (costolette di maiale) e la trovo eccellente.
Ingredienti:
Ketchup 150 gr
Water 75 gr
Vinegar Apple
75 g brown sugar 35 gr
mustard 2 teaspoons sweet
1 clove garlic 2 teaspoons onion
The preparation is particularly easy, chopped garlic and onion and then pour all ingredients in a bowl.
Put on the stove over medium heat, stirring occasionally.
Blend all with the immersion blender, until ottenre a smooth sauce.
Cook 20 minutes from when it comes to a boil over low heat, mescolado from time to time.
Let cool and store in refrigerator.
It is best to let it rest for a day.
Put on the stove over medium heat, stirring occasionally.
Blend all with the immersion blender, until ottenre a smooth sauce.
Cook 20 minutes from when it comes to a boil over low heat, mescolado from time to time.
Let cool and store in refrigerator.
It is best to let it rest for a day.
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