Monday, October 18, 2010

Woodsbury Outlet By Taxi

cream dumplings stuffed with ricotta cheese, porcini mushrooms and cup

This recipe I have tried per la prima volta a casa di mio fratello, Fabio, che aveva preso l'idea da un numero della Cucina Italiana.
Come spesso accade la ricetta originale è stata rivista e adattata ai miei gusti.
Questa volta dall'orto di mio padre sono arrivate delle zucche mantovane e devo dire che la differenza rispetto alle solite zucche arancioni si è sentita.

Ingredienti per 4 persone:
600 gr di polpa di zucca
150 gr di ricotta di pecora
150 gr di funghi porcini
50 gr di coppa
1 glass of white wine
Nut porcini
Extra virgin olive oil
Oregano
Sale

Cut the pumpkin into pieces , and put it to cook with the oil in a saucepan. Add the white wine and let evaporate, then pour about half a liter of broth with mushrooms.
Simmer uncovered for half an hour, spend all the immersion blender until smooth and creamy and not too runny.
Add the cream cheese and go a little further with your blender.
Meanwhile, cut the mushrooms into strips and toss in pan with a little oil, when they are almost cooked add the diced pan and cook without melting the cup, add a pinch of oregano.
To serve pour the pumpkin soup into bowls and pour in the middle of the plate and a good spoonful of mushroom cup.

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