Monday, April 5, 2010

Hives Swollen Feet And Ankles Sore Joints

Arista

Ricetta di semplice realizzazione, molto gustosa. I miei bimbi e mia moglie la adorano.
Normalmente io uso l'arista senza osso, perchè è più semplice da tagliare e da cuocere, ma se si vuole fare più "scena" consiglio di usare quella con osso.

Ingredienti per 4/6 persone:
Arista 1 Kg (considerate di più se con osso)
Mele renette 3 ( si possono usare anche altri tipi di mele)
Carota 1
Cipolla 1
Aglio 1 spicchio
Rosmarino 1 ramoscello
Alloro 2 foglie
Olio qb
Vino qb
Sale qb
Pepper to taste
soup taste

Put in a pot roast to cook the carrots, garlic, coarsely chopped onion with rosemary and bay leaves.
brown them a little then add the pork and brown well on each side.
When the meat is browned to a turn blend with the wine and add the broth put the lid on and let it simmer for about an hour, being always careful not to dry too much broth. At this point, add apples, peeled and chopped into large chunks and let it cook for 30 minutes alri.
Season with salt and pepper.
Remove the meat, the rosemary and bay leaves and we spend the whole il succo di cottura con il frullatore ad immersione, creando una salsa densa e omogenea. Serviamo l'arista tagliata a fette non troppo sottili accompagnate dalla salsa alle mele.

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